ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός

Newsletter

Πόσο κάνει 3 και 3;
Όνομα:
Email:

ΥΓΕΙΑ και ΑΝΑΠΛΑΣΗ: για την υγεία και την ευεξία

Η ενημερωτική εκπομπή «ΥΓΕΙΑ και ΑΝΑΠΛΑΣΗ» έχει στόχο την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του διαδικτυακού κοινού σε θέματα υγείας, ομορφιάς κι ευεξίας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρουσιάζονται κι αναλύονται θέματα που ζητά το κοινό, θα δίνονται χρήσιμες συμβουλές για πρόληψη. Η ενημέρωση, που φιλοδοξεί να παρέχει η εκπομπή, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα βοηθήσει το κοινό να κατανοήσει τα θέματα υγείας και να διασαφηνίσει σκοτεινές περιοχές που μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα. Φυσικά, η διαδικτυακή, γενική ενημέρωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική ενημέρωση από έναν ιατρό, αλλά είναι ένας λίθος στην προσπάθειά μας να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να διατηρηθούμε υγιείς.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, άριστοι επιστήμονες στον τομέα τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Γιώτα Σιαδήμα
Επιστημονικός σύμβουλος: Αθανάσιος Χριστόπουλος

Έρευνα – Οργάνωση: Επαμεινώνδας Χριστόπουλος

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με διάφορους τρόπους.

Μπορείτε να μπείτε στο site μας www.a-a.gr όπου θα βρείτε όλα τα βίντεο της εκπομπής και διάφορες συμβουλές σε θέματα υγείας κι ομορφιάς.

Μέσα από το site μας μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε email για όποιο θέμα υγείας σας απασχολεί στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook κι ακολουθήστε μας στο Twitter για να είστε ενημερωμένοι σε θέματα υγείας κι ομορφιάς.

Τα βίντεό μας μπορείτε να τα βρείτε και στο κανάλι μας στο Youtube

Η Υγεία και Ανάπλαση θέλει να σας φέρει σύγχρονη ενημέρωση σε θέματα υγείας και ομορφιάς. Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας και πείτε μας ποιο θέμα σας απασχολεί και θέλετε να το αναλύσουμε σε κάποια επόμενη εκπομπή μας.

 

Site: www.a-a.gr

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook : www.facebook.com/aisthitikianaplasi/

Youtube: www.youtube.com/user/niptuck63

Twitter: www.twitter.com/anaplasis

 


CAPTCHA Image
Refresh